Közfoglalkoztatási kiállítás és vásár2019. szeptember 6. (péntek) 11:58Szebbnél szebb paradicsomok, paprikák, hagymák, barackok, almák és még sorolhatnám a zöldségek és gyümölcsök neveit sorakoznak a ládákban, pultokon, no meg vesszőből font kosarak, levendula párnák, s még sok minden más, amelyeket a közfoglalkoztatás keretében állítottak elő. Mindezekkel és a megyei foglalkoztatási paktummal is megismerkedhet, aki megtekinti a péntek délelőtt Miskolc főterén megnyitott VI. Közfoglalkoztatási Kiállítást és Vásárt.

A két napos rendezvényen több tucat kiállító érkezett  Cigándtól Gelejen át Encsig Borsod-Abaúj-Zemplén minden részéből, sőt néhány település a szomszédos megyékből is fontosnak tartotta, hogy megmutassa mi mindent készítenek a közmunka keretében. Sőt, sok mindent nem csak mutatnak, hanem meg is lehet vásárolni, az élelmiszerek egy részét pedig kóstolni is.

2048_0_680.jpg

Amint láttam a zöldségek, mellett a házi tésztának és savanyúságoknak van a legnagyobb keletje. Szép a portéka és az ár is barátságos.

2048_1_680.jpg

Vissza