Megyefilm készült!2018. október 30. (kedd) 10:19Borsod-Abaúj-Zemplén megye történelmi, kulturális, turisztikai értékeit bemutató videóklipet készített a megyei önkormányzat számára a Vajtó Film produkció, amely honlapunkon elérhető.

Manapság szinte a világ minden régiójának, nagyobb településének van saját rövid bemutatkozó filmje, amelyet időről időre cserélni is szoktak. Ezek a rövid alkotások arra hivatottak, hogy bemutassák egy-egy terület, település legfontosabb értékeit, amire a legbüszkébbek, amit jó szívvel ajánlanak a turisták figyelmébe.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyét bemutató zenei aláfestéses, HD felbontású kisfilm 2.36 perc, a  videóklip formátumnak megfelelően rövid, dinamikus snittekből áll. Boldogkő várától a tiszai hajózásig sok érdekes, színes jelenet került be a filmbe, amely a honlapunkon a köszöntő megnyitását követően a menűsorban megjelenő bemutató film mezőre kattintva folyamatosan elérhető, de itt is megtekinthető:

 

Reméljük önöknek is tetszik!

Amennyiben magán vagy hivatalos vetítésen fel kívánják használni a kisfilmet, akkor kérjük, hogy a forrás megjelölésével és vágatlan formában, teljes terjedelmében tegyék. Vágott, anonim felhasználáshoz nem járulunk hozzá.

Vissza