Együttműködési megállapodás a Tokaj-Hegyalja Egyetemmel 2022. november 16. (szerda) 10:44Együttműködési megállapodást írt alá Sárospatakon Bánné dr. Gál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke és dr. Horváth Ágnes, a Tokaj-Hegyalja Egyetem rektora.

Az ünnepélyes aláíráson elhangzott, hogy az együttműködés alapját Borsod-Abaúj-Zemplén megye és a Tokaj-Hegyalja Egyetem közös céljai adják. Ezek a térségek fejlesztése, az intellektuális tőke helyben tartása, a kutatás és fejlesztés intenzívebb támogatása, valamint a helyi identitás erősítése. – Tokaj-Hegyalja kulturális, természeti és történelmi adottságaira építve, a helyi szakembergárdát kinevelve, a piachoz igazodó képzési palettát felvonultatva jelentős sikereket tudunk elérni a jövőben közös céljaink megvalósításában – mondta Bánné dr. Gál Boglárka a megállapodás aláírásán.

2403_1_680.jpg

Együttműködési megállapodást írt alá (b-j) Bánné dr. Gál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke és dr. Horváth Ágnes, a Tokaj-Hegyalja Egyetem rektora.

Vissza