Számodra mi az igazi érték?2020. május 4. (hétfő) 20:56„SZÁMODRA MI AZ IGAZI ÉRTÉK?” címmel pályázatot hirdet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat a megyében élő általános és középiskolás diákok számára.

Több mint egy hónapja új időszámítás kezdődött Magyarországon. A mindennapi rutinunk, az eddig bevált szokásaink teljesen megváltoztak. Ahogyan mi magunk és az életszemléletünk is megváltozott: átÉRTÉKeltünk sok mindent.

Most, hogy életünk nagy részét a lakásunk falai között töltjük összezárva a családunkkal, felÉRTÉKelődhetnek bennünk családi, baráti kapcsolataink, átÉRTÉKelhetjük a természethez, a házi állatainkhoz, vagy a tanulmányainkhoz kötődő viszonyunkat. Most talán több időnk van végre észrevenni, mennyi ÉRTÉK vesz minket körül a mindennapokban.

A pályázat célja:a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Értéktár magába foglal és menedzsel minden olyan értéket, amely környezeti, történelmi, tradicionális, vagy tudományos szempontból fontos lehet. De ÉRTÉK lehet továbbá egy a barátokkal, vagy a családdal töltött nap, egy kirándulás élménye, vagy az édesanyánk ölelése. A megyei önkormányzat össze kívánja gyűjteni a megyében élő fiatalok igazi ÉRTÉKeit.

A pályázat feltételei:A4-es méretű pályaműveket várunk, melyek szabadon választott technikával készülhetnek (grafitceruza, színes ceruza, zsírkréta, filctoll, pasztell, vízfesték, tempera stb.), vagy fotómontázsokat, illetve 20 másodperces videót is készíthetnek a diákok.

Beküldési határidő: a pályaműveket 2020. május 31. napjáig kérjük postai úton megküldeni a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzati Hivatal részére (3525 Miskolc, Városház tér 1.). A borítékon kérjük, tüntesse fel a pályázat címét: „Számodra mi az igazi érték?”. A videókat illetve fotómontázsokat az ertektar@hivatal.baz.hu e-mail címre várjuk.

A pályázat érvényességének feltétele a mellékelt adatlap kitöltése, melyet kérünk, hogy a rajzzal együtt juttassanak el a fenti címre.

Nyeremény:  Kategóriánként három nyertest hirdetünk majd, akik értékes ajándékcsomagot vihetnek majd haza.
A beérkezett pályaműveket három kategóriában értékeljük, melyekbe életkor alapján soroljuk az alkotókat: 6-10 , 11-14, és 15-18 éves korcsoport szerint.

Vissza