A Kisprojekt Alap várja az érdeklődőket2020. március 12. (csütörtök) 11:43Egy frissen készült kisfilm népszerűsíti az északkeleti régióban a Via Carpatia társulás által működtetett Kisprojekt Alapot (KPA), amely a szlovák és magyar határmenti megyék fejlesztési, együttműködési kezdeményezéseit támogatja.

A kisfilm itt érhető el: https://www.youtube.com/watch?v=DZvyAlfm0uM

 2143_0_680.jpg

Egy kocka a videóból

A Kisprojekt Alap az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország EgyüttműködésiProgram két prioritási tengelye keretén belül kerül megvalósításra. Ezek a következők: az 1. Prioritási tengely: Természet és Kultúra és a 4. Prioritási tengely: Közintézmények és a határtérségben élő emberek határon átnyúló együttműködésének javítása. Újabb elbírálási fordulóval bővült a KPA II. pénzügyi támogatásra vonatkozó pályázati felhívása. A 4. elbírálási forduló lezárásának időpontja április.30.

Érdemes tudni, hogy az egyes pályázatok minimum összege 20 ezer euró (ERFA), maximum összege 50 ezer euró (ERFA). A jogosult pályázók közé önkormányzatok, iskolák, egyházak, nonprofit szervezetek stb. tartoznak.

A felhívással kapcsolatos legfontosabb információkat a www.viacarpatia-spf.eu honlapon találják meg. Sikeres pályázást kívánunk!

Vissza