Holtomiglan -konferencia a házasság hetében2020. február 11. (kedd) 17:24A Női Erőforrás Család és KarrierPONT szervezésében rendeztek konferenciát Miskolcon, a Megyeháza Dísztermében Holtomiglan címmel, a házasság hetében. A rendezvényen köszöntőt mondott Bánné dr. Gál Boglárka, a megyei közgyűlés elnöke.

A házasság küzdelem, amely előtt Isten áldását kérik, mert az örökké tartó szeretet a legmerészebb vállalkozás - idézte Balzac-ot, a híres francia írót Bánné dr. Gál Boglárka, megyei közgyűlés elnöke, aki köszöntőjében örömtelinek nevezte, hogy az elmúlt években növekedett a házasságkötések száma Borsod-Abaúj-Zemplén megyében és hangsúlyozta, hogy a nőknél egyre fontosabbá válik az egyensúly megtalálása a család és a karrier között. - Átalakulóban vannak az elvárások a házassággal kapcsolatban, de a kölcsönös tisztelet és a megbecsülés örök érték - hangsúlyozta a megyei közgyűlés elnöke. 

2129_0_680.jpg

Elnöki köszöntő

Hiripi Edina, a Női Erőforrás Család és KarrierPONT szakmai vezetője köszöntőjében elmondta: a nők, a munkahely és a család kapcsolatában kiemelt szerepe lehet az atipikus foglalkoztatásnak, amely így fontos eszközévé válhat a női esélyegyenlőség megteremtetésének és választ adhat foglalkoztatási problémákra is.

 2129_1_680.jpg

Az érdeklődők megtöltötték a termet

A köszöntők elhangzása után a konferencia előadói számos érdekes témát érintettek "az anya újra dolgozik",  a "családi mítoszok" és önismereti témakörben.

Vissza