Paktumülés Nyékládházán2020. február 10. (hétfő) 18:07A Nyékládháza és térsége foglalkoztatási paktum Irányító csoportja és paktumszervezete 2020. február 10-én megtartotta az aktuális ülését.

A paktumszervezeti ülést megtisztelte jelenlétével Szabó Gergely a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés alelnöke, BAZ Megyei Kormányhivatal,  a Borsod- Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat, ezen kívül részt vettek munkaadók és civil szervezetek képviselői. Tarnóczi József, mint a társulás elnöke kifejtette, hogy a paktum indikátoroknak három fő pillére a támogatott foglalkoztatás, a képzés és a szolgáltatás.

 2126_0_680.jpg

Ülés közben

A munkaadók munkaerő- és támogatási igényeikkel kereshetik meg a Nyékládházi Paktumirodát, ahol segítséget kaphatnak a megfelelő munkaerő megtalálásában vagy akár a 8+4 hónapos bérköltségben. A szolgáltatóink várják mindazok jelentkezését, akiket tanácsadással, mentorálással támogatva segíthetnek beilleszkedni a munka világába. Konkrét segítséget kaphatnak az önéletrajz megírásához, illetve segítenek az állásinterjúra való felkészítésben.

 2126_1_680.jpg

Szavazás

Képzéseinket munkaerő-igényekkel alátámasztva indítja az illetékes járási hivatal, segítve és lehetőséget adva a sikeres vizsgát teljesítők gyors elhelyezkedésére.

A megváltozott munkaképességűek számára képzést és munkára való felkészülést biztosítunk a Szimbiózis alapítvánnyal. Nyékládházi Paktumiroda elérhetősége: 0630)7493644 nyekipaktumiroda@gmail.com

Vissza