Prima Díj: értékteremtőket jutalmaztak2019. november 10. (vasárnap) 15:47A VOSZ szervezésében szombaton a Miskolci Nemzeti Színházban megrendezett gála keretében adták át a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Prima Díjakat és az Év vállalkozója Díjakat. Bánné dr. Gál Boglárka a megyei közgyűlés elnöke köszöntőjében kiemelte, hogy a sikerük a mi, vagyis megyénk sikere is.

Ádám Imre, a VOSZ megyei elnöke, mint házigazda köszöntötte a vendégeket. Bánné dr. Gál Boglárka beszédében örömmel nyugtázta, hogy a 2005-ös kezdet nem egyszer fellángolás volt, hanem sikerült hagyományt teremteni. A gazdasági élet szereplői a társadalmi felelősségvállalás keretében fontosnak tartják a humán szféra és a sport terén maradandót alkotók elismerését, jutalmazását. Megyénk gazdasága fejlődik, bővül, a rendezvény keretében kitüntetett vállalkozók sikerei egyben megyénk sikere is.  A vendégeket köszöntötte Veres Pál, Miskolc polgármestere is.

2086_1_680.jpg

Teljesen megtelt a gálára a színház

2086_2_680.jpg

Bánné dr. Gál Boglárka kiemelte az értékteremtők elismerésének a fontosságát

 

A zsűri döntése alapján az idén is három Prima Díjat osztottak ki. A győztesek: a Miskolc Dixieland Band,  Gecse Attila lelkész és a Zemplén Táncegyüttes. A közönségdíjat pedig a Miskolc Steelers, amerikai futball csapat kapta.  A díjátadót követően színvonalas kulturális műsor szórakoztatta a vendégeket, majd állófogás zárta a rendezvényt.

2086_0_680.jpg

A díjazottak

2086_4_680.jpg

Szuper produkció szórakoztatta a vendégeket

 

Vissza