Prosztatanap és soron kívüli szűrővizsgálatok Borsod megyében2019. október 29. (kedd) 15:21A Magyar Rákellenes Liga közérdekű közleménye

Borsod megyei közérdekű programajánló

 

Soron kívüli ingyenes szűrővizsgálatok Miskolcon!

Prosztatanap Borsod megyében

 

Hogyan javíthatják életkilátásaikat és életminőségüket a daganatos betegek? Erre a kérdésre is választ adnak Miskolcon, ahová Borsod megye minden településéről várják a résztvevőket a prosztatadaganat által érintett férfiaknak meghirdetett, azonban mások számára is hasznos 10 Ezer Lépés Program rendezvényére. Nemcsak a férfiakra számítanak, hanem a nőkre is, mert sokszor rajtuk múlik, hogy a férfiak eljutnak-e orvoshoz, milyen segítséget fogadnak el vagy milyen aktivitást végeznek.

 

Időpont, helyszín:

2019. november 4. hétfő 16:30 – Kaffka Margit Könyvtár (Miskolc, Park u. 8.)

 

Előadók:

- Dr. Solymosi Tibor onkológus, sebész, urológus

(Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház Klinikai Onkológiai és Sugárterápiás Centrum)

- Dapsyné Kondor Tünde gyógytornász

(Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház)

 

A helyszíneken az előadások előtt soron kívüli, ingyenes PSA prosztata tumormarker vérvizsgálatra, valamint a vércukor és a koleszterinszint ellenőrzésére is lehetőséget biztosítanak.

 

A daganatos betegséggel való együttélésről, az életminőség és az életkilátások javításáról szóló ismeretterjesztő rendezvényt a Janssen által támogatott országos 10 Ezer Lépés Program keretében szervezi meg a Magyar Rákellenes Liga. A részvétel ingyenes, a helyszínen ugyancsak díjmentesen elérhetők lesznek különféle egészségügyi tájékoztató kiadványok is.

 

További információ:

Virág Judit, 0620 565-4517, virag.judit@rakliga.hu

 

Sajtóinformáció és interjúszervezés:

B. Papp László, 0630 261-8789, egeszsegugy@sajtoszovivo.hu

 

Vissza