Ismét sikert aratott a Gömör Expo2019. május 13. (hétfő) 11:10Az idén immáron XXI. alkalommal rendezték meg Putnokon a Gömör Expot, amely három napos bemutatkozási lehetőséget kínált a térség vállalkozóinak, a lakosságnak pedig szórakozást a fesztivál. A rendezvény egyben katalizátora a Gömörközi, határon átívelő kapcsolatoknak.

Az ünnepélyes megnyitón pénteken a vendégeket köszöntötte Tamás Barnabás, Putnok polgármestere, Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője, valamint Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke, aki emlékeztetett rá, hogy a jubileumi rendezvény után mindig kihívás a következőt összehozni, de a standokat, a műsorfüzetet látva a putnokiak sikeresen vették az akadályt. Szólt a rendezvény gazdaságfejlesztő hatásáról, a látogatókat pedig biztatta, hogy kóstoljanak, vásároljanak, a programokon pedig érezzék jól magukat.

2001_0_680.jpg

Az ünnepélyes megnyitó résztvevői

A megnyitót az említetteken túl többek közt megtisztelte jelenlétével Demeter Zoltán, országgyűlési képviselő, Bánné dr. Gál Boglárka, a megyei közgyűlés alelnöke és dr. Kovács János, megyei főjegyző. A hagyományokat folytatva az idén is számos kiállító részesült díjazásban. A látogatóknak pedig valóban volt mit kóstolni, nézni a három nap alatt.

2001_1_680.jpg

Egy érdekes stand, amelyen megelevenedett az egykori népi kultúra

Vissza