Nőnap a Megyeházán2019. március 11. (hétfő) 16:55Bensőséges házi ünnepség keretében köszöntötték pénteken délelőtt a Megyeházán a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Hivatalában dolgozó nőket.

A Miskolci Szilágyi Dezső Általános Iskola Görömbölyi Tagiskolája gyermek énekkara adott pop-rock számokból összeállított mini koncertet- nagy sikerrel. Az alkalmat megragadva köszönjük a fellépést a gyerekeknek, a pedagógusoknak és a szülőknek.

1961_0_680.jpg

Nagy sikert arattak a görömbölyi gyerekek

Ezt követően Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke köszöntötte a hölgyeket. Szólt a nemzetközi nőnap múltjáról, jelentéséről, amely az elmúlt száz év alatt jelentősen átalakult. Dr. Kovács János, megyei főjegyző, mint a hivatal vezetője szintén köszöntötte a nőket. Emlékeztetett, hogy március 8.-a csupán egy ünnepi nap és egész éves odafigyelésre, együtt munkálkodásra van szükség.

1961_1_680.jpg

Dr. Kovács János, megyei főjegyző, mint a hivatal vezetője köszöntötte a kolleginákat

A hölgyek nevében Szombatiné dr. Sebők Emese aljegyző és dr. Sáfrány Borbála osztályvezető köszönte meg a megemlékezést. Az ünnepség zárásaként a férfiak virággal, kis ajándékkal, a hölgyek pedig vendéglátással kedveskedtek.

1961_2_680.jpg

Török Dezső (középen) Negrutz Ágoston társaságában adta át a virágokat, itt éppen dr. Huszti Tímeának

Vissza