Az idegenforgalomról Galíciában2018. június 27. (szerda) 09:54A Lemberg Megyei Közgyűlés meghívására és rendezésében június 21-23. között Truszkavecben rendezték meg a Kárpátok régiót felölelő III. Helyi fejlesztési fórumot, amelyen megyénk delegációja is részt vett.

A delegációt Szombatiné dr. Sebők Emese aljegyző vezette.A fórum lebonyolítása: plenáris párbeszédek, tematikus panelbeszélgetések, bizottsági elnökök (regionális fejlődés, környezetvédelem, külügy témakörben), helyi közigazgatás vezetők találkozója), pénzügyi megbeszélések és üzleti reggelik.

A fórum tematikája: A Kárpátok régió jövőbeni fejlődése, jó gyakorlatok bemutatása, turizmus, egységes Kárpátok „turisztikai brand” kialakítása.

 1884_0_680.jpg

A fórum résztvevői - jobbról második Szombatiné dr. Sebők Emese

A rendezvény keretein belül június 21-én a Kárpátok régió jövőbeni fejlődése, jó gyakorlatok bemutatása c. szekcióban „Fenntartható turizmus az Aggteleki Nemzeti Parkban” címmel előadást tartott és a panelbeszélgetésben részt vett Szombatiné dr. Sebők Emese.

A rendezvény arra is lehetőséget biztosított, hogy tájékozódó jellegű megbeszélést folytassanak Lemberg megye alelnökével és az idegenforgalomban érintett több üzletember is érdeklődött a kapcsolatfelvétel iránt.

Vissza