Felavatták a Várady Béla Sportközpontot2018. június 25. (hétfő) 11:46A felújítást követően szombaton ünnepélyes keretek közt újra avatták a putnoki Várady Béla Sportközpontot. Az ünnepségen részt vett Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke, Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője és Tamás Barnabás, Putnok polgármestere és Negrutz Ágoston, a Putnok FC elnöke. A megújult sportközpontban a nyitómeccset a Putnok és a Vasas játszotta.

Putnokon szeretik a focit, amely két pilléren, a Sajómente Focisuli utánpótlás bázisán és a Putnok FC-n nyugszik. Előbbi az utánpótlást neveli, utóbbi pedig a felnőtt csapat. A sportlétesítményt jelképes önrész mellett, állami támogatásból újították fel. Mint Török Dezső beszédében kiemelte, immáron olyan sportlétesítményekkel rendelkezik a gömöri település, mint amilyenek elvárhatóak a XXI. században egy modern kisvárostól.

1881_0_680.jpg

Házigazdák és a díszvendégek

A névadó Várady Béla Gömörből indult és a Vasasban lett ismert, válogatott labdarúgó. Rá emlékezve egykori csapata és a helyiek vívták a nyitómeccset. A papírformának megfelelően a Vasas magabiztos (8-2) győzelmet aratott.

1881_1_680.jpg

A labdáé volt a főszerep

Vissza