Jubilált a Gömör Expo2018. május 14. (hétfő) 13:12A hétvégén rendezték meg a XX., jubileumi Gömör Expót és Fesztivált Putnokon. A három napos expó kitűnő lehetőséget teremtett a helyi gazdasági élet szereplőinek a bemutatkozásra, kapcsolatépítésre, a közönségnek pedig a nézelődésre, szórakozásra. A rendezvényen köszöntőt mondott és díjat adott át Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke.

A városháza dísztermében megrendezett jubileumi találkozóval indult pénteken a rendezvénysorozat a testvértelepülések képviselőinek a részvételével. mazsorettek felvezetésével mentek át az expo helyszínére. A megnyitó keretében beszédet mondott Tamás Barnabás, Putnok Polgármestere valamint Török Dezső.

1856_0_680.jpg

A jubileumi expo ünnepi megnyitója

A megyei közgyűlés elnöke méltatta az immáron húsz éves rendezvénysorozatot, mint a gömöri térség határon átívelő, kapcsolatépítő eseményét. A megnyitó keretében adják át hagyományosan a vásárdíjakat. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat különdíját a Kápolnai Kft. képviselője vehette át  Török Dezsőtől.

1856_1_680.jpg

Termékkóstoló a vásárban

Az ünnepi pillanatokat követően az érdeklődők megtekintették a vásárt és a kiegészítő kulturális, szórakoztató programokat. A honvédség haditechnikai bemutatójától a gömöri keresztelőig volt miből választani.

 

Vissza