Roma közmeghallgatás és szegények karácsonyvárója2017. december 6. (szerda) 14:25A megyei roma nemzetiségi önkormányzat szerdán a Megyeháza dísztermében tartotta éves közmeghallgatását, amelyen vendégként részt vett Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke, dr. Vereckei Csaba, megyei rendőrfőkapitány, Farkas Félix, a roma kisebbség országgyűlési szószólója valamint Koncz Ferenc, a Szerencsi Többcélú Kistérségi Társulás elnöke.

Barna Attila, a nemzetiségi önkormányzat elnöke nyitotta meg a közmeghallgatást, köszöntötte a vendégeket, szólt az együttműködésekről. Ezt követően megemlékeztek a közelmúltban elhunyt Balázs József képviselőről. A közmeghallgatás keretében felszólaltak a meghívott vendégek, valamint több állampolgár is elmondta véleményét.

 1802_1_680.jpg

Barna Attila köszöntötte a vendégeket

Technikai szünetet követően a nemzetiségi önkormányzat által szervezett szegények karácsonyával folytatódott a rendezvény, amely keretében a Romano Teatro adott műsort. A lakóotthonos és Onga térségi gyerekek legnagyobb örömére megjött a télapó és a krampuszai is. Természetesen a mókázás és ajándékosztás sem maradhatott el.

1802_0_680.jpg

Nagyon várták már a Mikulást

Vissza