Az esélyteremtőket ünnepelték2017. december 6. (szerda) 12:04A Miskolci Egyetem adott otthont kedden a Szimbiózis Alapítvány által szervezett Karrier-M projekt zárókonferenciának valamint az alkalmat megragadva átadták az esélyteremtő díjakat is. Az ünnepségen zárszót mondott és a megyei önkormányzat nevében elismerő oklevelet vett át Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével és köszöntőt mondott Latorcai Csaba, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára, aki bejelentette, hogy a kormány 103 milliárd forint uniós forrást biztosít a fogyatékosügyi fejlesztésekre. Dr. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere és Csöbör Katalin, országgyűlési képviselő is köszöntötte a konferencia résztvevőit. Közösen adták át az év esélyteremtő munkahelye címet, amelyet Bacchus étterem, a Litoplan Kft. és Shinwa Magyarország precíziós Kft. nyert el.

1801_0_680.jpg

A díjazottak közös képe

Török Dezső zárszavában méltatta a Szimbiózis Alapítvány a fogyatékkal élők - kiemelten az autisták - esélyteremtéséért végzett sok éves munkáját. A tevékenységük társadalmi fontosságát. Kiemelte a mindennapok során megvalósuló összefogást, amely révén nem csak a fogyatékosok, hanem az egész társadalom többé, jobbá vált.

1801_1_680.jpg

Az elismerés mellé gratuláció is járt

Vissza