Rajzpályázat2017. május 2. (kedd) 14:52Mit tehetek én az éghajlatváltozás ellen? címmel a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat rajzpályázatot hirdet a megyében élő óvodások és általános iskola alsó tagozatos diákjai számára.

1695_1_300.jpg

A pályázat célja: az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás, a környezetvédelem és az erőforrás-felhasználás hatékonyságának előmozdítása, továbbá a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében élő óvodás gyerekek, és általános iskola alsó tagozatos diákjainak környezettudatos látásmódjának kialakítása és fejlesztése.

A pályázati feltételek: A4-es méretű pályaműveket várunk, melyek szabadon választott technikával készülhetnek (grafitceruza, színes ceruza, zsírkréta, filctoll, pasztell, vízfesték, tempera stb.). Kérjük, hogy a pályázó a számára legkedveltebb technikai megoldással mutassa meg azt, hogy mivel lehet hozzájárulni az éghajlatváltozás elleni küzdelemhez.

Nyeremény: a legötletesebb rajzpályázatok készítői csoportjukkal/osztálytársaikkal együtt felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak egy erdei kisvasutas kirándulás keretében, továbbá értékes tárgynyeremények kerülnek kiosztásra.

Benyújtási határidő: 2017. június 2.

A pályázat érvényességének feltétele a mellékelt Adatlap kitöltése, melyet kérünk, hogy a rajzzal együtt juttassák el a következő címre:

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat

3525 Miskolc, Városház tér 1.

Az Adatlap aláírásával a pályázó törvényes képviselője hozzájárul ahhoz, hogy a pályamű a versenyt követően további felhasználásra kerüljön (a pályaművet nem kapja vissza az alkotó).

A pályázattal kapcsolatos kérdéseit a klimastrategia@hivatal.baz.hu e-mail címen felteheti.

A rajzpályázat a KEHOP-1.2.0-15-2016-00006 kódszámú, Borsod-Abaúj-Zemplén megye klímastratégiájának elkészítése, és a kapcsolódó szemléletformálási tevékenységek megvalósítása című projekt keretében kerül finanszírozásra.

 

Vissza