Események

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3080 of /home/baz/site/public_html/europedirect/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/baz/site/public_html/europedirect/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Oldalak

Október 12., Brüsszel: „Az uniós költségvetés jövője – Az előttünk álló út” – konferencia

Az Európai Bizottság 2018. október 12-én konferenciát rendez „Az uniós költségvetés jövője – Az előttünk álló út” címmel abból a célból, hogy további visszajelzéseket kapjon a 2020 utáni időszakra szóló hosszú távú uniós költségvetésre vonatkozó javaslatát illetően, melyet idén tavasszal tett közzé.

2018.október.09.
Október 15-16., Brüsszel: Beavatkozás a választásokba a digitális korban – konferencia

2018. október 15–16-án Julian King, a biztonsági unióért felelős uniós biztos lesz a házigazdája annak a magas szintű konferenciának, melyet az Európai Bizottság biztonsági unióval foglalkozó munkacsoportja az Európai Politikai Stratégiai Központtal közösen rendez meg „Beavatkozás a választásokba a digitális korban: a kibertérben jelentkező fenyegetésekkel szembeni ellenálló képesség növelése” címmel.

2018.október.09.
FEDEZD FEL EURÓPÁT! 2018 Filmezz! Pályázz! Utazz!

Nyerjetek osztálykirándulást az Európa Pontba, Budapestre!

Versenyfeladat
A 2019. májusi európai parlamenti választásokra készülve az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete, az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája, az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a magyarországi Europe Direct tájékoztató irodák videópályázatot hirdetnek középiskolások számára.
Az osztályok legfeljebb két perc hosszúságú, ötletes, videómegosztó oldalra feltöltött kisfilmmel pályázhatnak.

2018.október.01.
Indul a 4 for Europe középiskolai verseny

 

Megváltozott a 4 for Europe verseny jelentkezési határideje: 2018. október 12-re!

Várjuk az új iskolák jelentkezését!

 

A magyarországi Europe Direct Információs Hálózat,

az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és

az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája

2018.október.01.
Európa Nap a Városház téren

2018. május 11-én Európa Napot ünneplünk Miskolcon a Városház téren.

2018.május.09.
Május–június: fókuszban a környezetvédelem és az európai kulturális örökség

Az évad második felében a környezetvédelemhez és az európai kulturális örökséghez kapcsolódó programokkal készül az Európa Pont. Májusban vendége lesz a világhírű etológus, Jane Goodall, és a hónap során megtekinthető lesz a Valletta 2018 Európa Kulturális Fővárosa fotókiállítás. Havi talkshow-nkban az építészet, a zene és a szellemi örökség kérdéseit járják körbe vendégeikkel. Idén az Európa-napi fesztivált május 13-án tartják, a helyszín ismét a Szabadság tér.

2018.május.09.
14 éve az EU-ban: Európa-nap a Szabadság téren

Idén is színes fesztivállal készülünk az EU születésnapjára – a Pál Utcai Fiúk, a Budapest Bár, Szalonna és Bandája és Hangácsi Márton koncertjével, számtalan érdekes és hasznos programmal várunk benneteket az idei Európa-napon Budapesten. Kicsik és nagyok, sportosak és kényelmesek, uniós tudásra éhezők vagy csak szórakozásra vágyók – május 13-án irány a budapesti Szabadság tér!

2018.május.09.
Juncker elnök Orbán miniszterelnök meghívására Budapestre látogat

Az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker telefonon beszélt Orbán Viktor miniszterelnökkel. Amellett, hogy közös érdekű ügyekről, valamint a 2019. májusra tervezett, Európa jövőjéről szóló nagyszebeni csúcstalálkozót előkészítő folyamatról cseréltek véleményt, Orbán Viktor budapesti látogatásra hívta Jean-Claude Junckert.

2018.április.12.
Olcsó euróátutalás az EU teljes területén, méltányosabb valutaátszámítás
2018.április.12.
Tisztelettel meghívjuk az Európai Felsőoktatási Térségről és az EU Ifjúsági Stratégiájáról szóló sajtótájékoztatóra

Navracsics Tibor oktátásért, kulturáért, ifjúságért és sportért felelős uniós biztos,
Novák Katalin

2018.február.22.

Oldalak