Pályázati felhívások

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Közgyűlése pályázatot hirdet az önkormányzati értéktárak és a megyei sportélet támogatására.

A megyei értékek támogatására szóló felhívásra a megyénk azon települési önkormányzatai pályázhatnak, amelyeknek értékei már felvételt nyertek, vagy amelyek a pályázati felhívás beadási határidejéig kezdeményezik a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Értéktár Bizottságnál településük értékének megyei értéktárunkba történő felvételét. ( A pályázati felhívás letölthető itt . )


A sportélet támogatásra szóló felhívás célja a gyermekek egészséges életmódra nevelésének elősegítése, továbbá az egyes sportágak minél szélesebb körű népszerűsítése, és Borsod-Abaúj-Zemplén megye sikeres sportolóinak versenyekre való felkészülése és részvétele támogatása. ( A pályázati felhívás letölthető itt. )


Pályázni a megyei önkormányzat által készített űrlapokon lehet, amelyek letölthető itt: Értéktár-Adatlap , Sport-Adatlap .

Az elektronikusan kitöltött és aláírt űrlapokat egy példányban 2018. augusztus 15. napjáig lehet benyújtani a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzati Hivatal Szervezési, Jogi és Pénzügyi Osztályán személyesen, vagy a 3525 Miskolc, Városház tér 1. postai címre megküldeni.

A beadott és érvényes pályázatokról a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés dönt.